Video Zeci de șoferi din Arad s-au trezit cu cauciucurile mașinilor tăiate. Făptașul, surprins în flagrant de o cameră video

Data actualizării: Data publicării:
anvelope taiate arad
24 de autoturisme au avut anvelopele tăiate. O cameră de supraveghere a surprins momentul "atacului". Sursa foto: cameră de supraveghere / Arad Online

Zeci de șoferi din Arad au avut parte, miercuri dimineața, de o surpriză neplăcută. Când să meargă spre serviciu, și-au găsit mașinile cu anvelopele tăiate. În total, ar fi vorba despre 24 de autoturisme, toate parcate pe aceeași stradă. "Atacul" ar fi fost dat puțin după ora 04:00, iar autorul ar fi un bărbat, potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere și publicate de jurnaliștii de la Arad Online.

UPDATE ora 19:30

"În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, a fost identificat un bărbat de 34 de ani, din Arad, care, în baza probatoriului administrat, a fost reţinut pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, într-un dosar penal, întocmit pentru distrugere", au transmis, miercuri seară, reprezentanţii IPJ Arad, citați de Agerpres.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Incidentul a avut loc în noaptea de 12 spre 13 martie 2024, în jurul orei 04:00, pe strada Miron Costin, din Arad.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă se poate observa cum o persoană se aproprie, rând pe rând, de mașinile parcate. Se apleacă la anvelopele din spate ale autoturismelor, stă puțin, după care se ridică și pleacă mai departe.

În total, spun polițiștii, suspectul ar fi distrus, prin tăiere, anvelopele a 24 de mașini.

"A fost constituită echipa operativă, pentru efectuarea cercetării la fața locului și evaluarea prejudiciului", transmit reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Arad.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere și încearcă acum să dea de urma făptașului/făptașilor.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri