Live

Rețineri în Serbia după masacrele de săptămâna aceasta. Trei adolescenți care aveau arme de foc au fost ridicați de poliție

Data publicării:
Trei adolescenți care aveau arme de foc au fost reținuți în Serbia. Foto: Profimedia Images

Poliţia sârbă a arestat trei adolescenţi pentru deţinere de arme de foc şi ameninţări cu moartea, după ce masacrele comise de doi tineri în această săptămână s-au soldat cu 17 morţi şi 21 răniţi în această ţară, informează Agerpres.

După un denunţ al unui vecin, poliţia a arestat un adolescent de 17 ani în Vranje, în sudul Serbiei, care deţinea un pistol la domiciliu, a informat portalul B92.

Un alt băiat de 14 ani a fost reţinut la Sremska Mitrovica, în estul ţării, după ce a postat pe reţelele de socializare un mesaj în care anunţa că "va face la fel" ca studentul de 13 ani din Belgrad care a ucis miercuri nouă persoane într-o şcoală, între care opt elevi.

Iar în Knjazevac, în sud-estul Serbiei, un băiat de 15 ani a fost arestat de poliţie după ce i-a trimis o ameninţare cu moartea unei colege de clasă.

După masacrul de miercuri de la o şcoală din Belgrad, un tânăr de 21 de ani a deschis focul asupra trecătorilor, două zile mai târziu, într-o localitate aflată la sud de Belgrad, ucigând opt persoane.

Cei doi atacatori au fost reţinuţi de poliţia sârbă.

Preşedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, a anunţat vineri că vrea să reducă drastic numărul de arme de foc în ţara sa.

Editor : D.R.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Xi Jinping va face un turneu european în luna mai. Ce țări va vizita liderul de la Beijing

Lupte intense pe frontul din Ucraina. Rusia a lansat un atac masiv cu zeci de rachete

Xi își reorganizează armata. Liderul de la Beijing vrea mai mult control și strategii pentru „războiul inteligent” modern (CNN)

Pentagonul urgentează trimiterea de rachete Patriot în Ucraina. Ce arme mai sunt incluse în pachetul de ajutor de 6 miliarde de dolari

Partenerii noștri