Live

Nuntă cu 150 de persoane întreruptă de polițiști, într-o comună din Prahova. Invitații au părăsit imediat locația

Data publicării:
Nuntă întreruptă de polițiști, în județul Prahova. Foto: GettyImages

O nuntă la care participau aproximativ 150 de persoane a fost întreruptă, duminică seară, de poliţişti, aceştia aplicând amenzi de 8.000 de lei pentru nerespectarea legii privind combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, scrie Agerpres.

Potrivit datelor comunicate, luni, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Blejoi s-au autosesizat cu privire la un eveniment privat desfăşurat în comuna Târgşoru Vechi.

"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au stabilit că în incinta locaţiei avea loc o nuntă, într-un salon timp cort, la care participau aproximativ 150 de persoane. Forţele de ordine au întrerupt evenimentul, iar persoanele indentificate s-au conformat indicaţiilor transmise de poliţişti şi au părăsit locaţia. Poliţiştii au sancţionat contravenţional organizatorul evenimentului pentru nerespectarea Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu amendă în valoare de 8.000 de lei", precizează sursa citată.

Petrecerile se țin lanț în pandemie

Polițiștii din țară au întrerupt mai multe evenimente private și au dat amenzi de sute de mii de lei în acest weekend.

Un eveniment privat la care participau 50 de persoane, organizat într-un restaurant din sectorul 3, a fost întrerupt de polițiștii din Capitală. De asemenea, la un alt restaurant din sectorul 3, echipele de control au dispus suspendarea activității pentru deficiențe pe linia siguranței alimentelor, după ce au fost descoperite 14 kilograme de produse alimentare expirate.

Și în țară au fost probleme. Un majorat cu 28 de persoane a fost oprit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Caransebeș, județul Caraș-Severin. Polițiștii au dat sancțiuni în valoare de 5.000 de lei.

Polițiștii au verificat sâmbătă activitatea a peste 1.800 de restaurante și terase și au dat amenzi de peste 270.000 de lei.

Editor : A.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Sute de trenuri şi gări din toată țara, verificate de poliţiştii de la Transporturi. Au fost date amenzi de peste 70.000 de lei

Bizara poveste a lui Kaitlin. Logodnicul ei a făcut infarct în ziua nunții, iar apoi ea a aflat că el avea o viață secretă

Patru morminte din Epoca Bronzului, descoperite pe un câmp din Prahova. Zona era recunoscută drept un adevărat "câmp al morților"

Socrul mare de la nunta faraonică din Buzescu care a blocat circulația, reținut de poliție

Partenerii noștri