Video Sfâșietor: Un câine face atac de panică în timpul bombardamentelor rusești de la Odesa. Stăpâna încearcă în zadar să-l liniștească

Data actualizării: Data publicării:
caine se uita la camera
Animalele din Ucraina duc o viață de nedescris din cauza războiului. Sursă foto: captură Instagram

Suferința la care sunt supuse animalele în Ucraina, din cauza războiului declanșat de Rusia, nu poate fi descrisă în cuvinte. Imaginile sunt însă de ajuns pentru a ne face o idee palidă despre iadul pe care îl îndură aceste ființe: stăpâna unui câine din Odesa și-a filmat animalul de companie cum tremură necontrolat în timpul bombardamentelor rusești asupra orașului-port Odesa. Femeia încearcă în zadar să-l liniștească.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imagini se vede cum câinele tremură de frică și stăpâna se chinuie să-l liniștească, mângâindu-l și încercând să-l convingă să stea culcat, să nu fugă.

Femeia care a filmat secvența vorbește cu animalul și îi spune că este le fel de speriată de bombardamente.

Clipul postat pe rețelele sociale a fost preluat și de Anton Gherașcenko, consilierul ministrului ucrainean de interne, care spune că femeia și câinele stau pe hol, considerat un loc destul de sigur în casă, între pereți groși și departe de ferestre.

„Mulți ucraineni și animalele lor de companie au petrecut nenumărate ore pe holurile apartamentelor de când a început invazia rusească”, a comentat imaginile Anton Gherașcenko.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri