Principele Nicolae şi-a promovat cartea la Alba Iulia

Data publicării:
principele nicolae lansare carte

Oamenii l-au primit cu aplauze şi au stat la coadă să-i strângă mână şi să îi ceară un autograf.

Cu sufletul deschis şi apropiat de oamenii simpli, Principele Nicolae a oferit autografe în Cetatea Alba Carolina.

Sunt acasă şi de la început a fost o mare aventură pentru mine. A fost o schimbare peste noapte când am ajuns în România şi sunt foarte bine aici”, a spus Principele Nicolae.

A trăit aproape 24 de ani în Marea Britanieiar în 2009 a decis să se mutate în România.

Fascinat de simplitatea principelui, istoricul Filip-Lucian Iorga a început o serie de interviuri cu Alteţa Regală. Apoi, toate au fost adunate în carte, de la poveşti din copilărie, până la descoperirea plaiurilor mioritice.

"Cred că va fi o surpriză pentru mulţi oameni, pentru că am avut o copilărie normală, am mers la şcoală, am lucrat", a spus Principele.

El nu a plecat nerăsplătit de la lansarea cărţii sale. A primit în dar o ie.

Vrem să îi oferim acest cadou şi să-i spunem bine aţi venit acasă şi bine aţi venit în Alba Iulia, oraşul încoronării”, a spus Cristian Gruiţă, co preşedinte Alianţa pentru Instaurarea Monarhiei Alba.

Românii l-au cunoscut pe Principele Nicolae în 1992, când bunicul lui, Regele Mihai, revenea în ţară după un exil de aproape 50 de ani. Prinţul avea atunci şapte ani.

Eram în faţa hotelului Continental acum 22 de ani, unde un copilandru ţinea în mână stângă un steag cu gaură, moştenire de la revolutie şi în cealaltă mână îl ţine Majestatea sa Regele Mihai.

Prinţul Nicolae s-a mutat în România pentru a prelua o parte dintre atribuţiile publice ale Casei Regale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri