Alec Baldwin a dezvăluit onorariul pentru apariţia sa în ”Saturday Night Live”

Data actualizării: Data publicării:
alec baldwin donald trump

Alec Baldwin a dezvăluit onorariul şi câteva detalii despre apariţia sa în cel mai recent sezon al emisiunii TV de satiră ”Saturday Night Live”, în care actorul american a interpretat o versiune caricaturală a lui Donald Trump, preşedintele ales al Statelor Unite, informează revista Variety citată de News.ro.

alec baldwin donald trump

”Să spui că felul în care Alec Baldwin l-a interpretat pe preşedintele-ales Donald Trump în «Saturday Night Live» a făcut valuri ar fi un adevăr spus doar pe jumătate. Acel rol l-a determinat pe Trump însuşi să îl atace de câteva ori pe Baldwin pe Twitter”, notează jurnaliştii de la Variety.com. 

Însă Alec Baldwin nu a avut un onorariu atât de mare pe cât ar putea unii să creadă. De fapt, într-un interviu acordat pentru The New York Times, starul american a dezvăluit că a fost plătit cu doar 1.400 de dolari per episod. Actorul a precizat, de asemenea, că nu el a fost acela care a scris scenariile acelor scenete televizate.

Şi, în pofida oportunităţii uriaşe pe care Alec Baldwin, un liberal convins, o are pentru a-l ironiza şi critica pe Donald Trump, apariţiile sale în acest show TV ar putea să nu mai fie la fel de frecvente ca în ultimele luni. Actorul a declarat în acelaşi interviu că, întrucât are în pregătire rolurile pentru două lungmetraje, prezenţa lui în emisiunea ”Saturday Night Live” va fi ”intermitentă”. 

Alec Baldwin şi Donald Trump au fost implicaţi într-un veritabil război al declaraţiilor în ultimele săptămâni, în special în timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din Statele Unite. Recent, după ce Trump a spus că interpretarea sa de către Baldwin ”nu poate fi mai rea de atât”, Baldwin a reacţionat imediat şi i-a transmis viitorului preşedinte american că va înceta să îl mai imite dacă politicianul îşi va face publice declaraţiile fiscale. 

În octombrie, înainte ca Trump să câştige alegerile prezidenţiale, politicianul a criticat emisiunea ”Saturday Night Light”, spunând că reprezintă ”o crimă premeditată” şi că ”mass-media fură alegerile”.

În schimb, Alec Baldwin a recunoscut faptul că are o anumită responsabilitate faţă de acel rol şi a recunosc o consecinţă probabil neintenţionată a interpretării sale - umanizarea lui Trump.

”Recunosc că asta ar putea fi o posibilitate. Dar cred acest lucru acum, când el este preşedinte, iar noi avem o obligaţie - şi am avea-o indiferent dacă alegerile ar fi fost câştigate de el sau de ea - să exploatăm cât putem de mult acest rol”, a spus Baldwin.

Starul american consideră că reacţiile lui Trump faţă de interpretarea lui sunt ”amuzante”. 

Emisiunea ”Saturday Night Live” a intrat în vacanţă după episodul de sărbători, difuzat pe 17 decembrie, şi va reveni pe micile ecrane nord-americane pe 14 ianuarie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Audienţa emisiunii ”Saturday Night Live” a crescut cu 33 de procente de când Alec Baldwin a început să îl imite pe Donald Trump în acest show de satiră şi umor, în octombrie, potrivit NBC. Reţeaua de televiziune afirmă că 11,4 milioane de telespectori, în medie, au urmărit actualul sezon al emisiunii, care a început pe 1 octombrie. Graţie acestei creşteri spectaculoase a audienţei, sezonul 2016 a înregistrat cea mai mare audienţă a show-ului de după anul 1992.

Alec Baldwin, în vârstă de 58 de ani, protagonistul serialului de comedie ”30 Rock”, produs de NBC, a dezvăluit într-un interviu acordat revistei Hola! că este extrem de bucuros pentru faptul că oamenii consideră deosebit de amuzantă interpretarea sa din emisiunea ”Saturday Night Live”, după o campanie electorală care a divizat foarte mult societatea americană.

Alec Baldwin a vorbit în public împotriva lui Trump şi în trecut şi a susţinut-o pe Hillary Clinton în campania prezidenţială.

Alec Baldwin, starul care a prezentat de cele mai multe ori emisiunea ”Saturday Night Live”, a început să repete rolul Donald Trump în această vară, după ce Lorne Michaels, producătorul show-ului TV, l-a rugat să îşi perfecţioneze felul în care îl imită pe candidatul Partidului Republican la alegerile prezidenţiale din Statele Unite.

Personajul său a avut mai multe apariţii pe parcursul acestui sezon, în special pe durata campaniei prezidenţiale americane.

Printre actorii care l-au interpretat în trecut pe Donald Trump în emisiunea ”Saturday Night Live” s-au aflat Darrell Hammond şi Taran Killam.

Donald Trump însuşi a fost prezentatorul unui episod al emisiunii, în noiembrie 2015.

”Saturday Night Live” este unul dintre cele mai longevive show-uri de satiră şi umor din televiziunea americană şi a avut premiera în 1975. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri