BONTON. Ce faci când persoana de lângă tine are o respirație urât mirositoare?

Data publicării:
1518944 581118791965469 955927478 o

„Ce facem atunci când suntem la o întâlnire cu un bărbat de care ne simțim atrase și observăm că are o respirație urât mirositoare? Ce facem, mai ales când acest eveniment se repetă, avem de ales dintre a avea o relație cu acest bărbat și a găsi un remediu pentru această respirație urât mirositoare sau a rupe această comunicare, da, această relaționare”, a întrebat retoric consilierul de etichetă Karina Nagy.

Acesta a recomandat consumarea pătrunjelului proaspăt în cazul respirației urât mirositoare, dar și sugestia de a vizita un medic stomatolog.

Dacă ținem la sentimentele persoanei, rămâne în slujba farmecelor noastre feminine să îi facem cunoștință cu prietena noastră sau prietenul nostru, medic stomatolog, pentru că poate există o neregulă în cavitatea bucală. Aceste probleme care țin de metabolismul nostru nu sunt a fi luate drept prost gust sau o lipsă de grijă asupra propriei persoane, drept urmare va trebui să ne purtăm cu tact cu acest bărbat”, a mai spus Karina Nagy.

Consilierul de etichetă de la emisiunea „Bonton” astepta intrebarile telespectatorilor pe pagina de Facebook sau la bonton@digi24.ro. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri