Turist acasă. Vacanță tradițională în Safari Village din județul Tulcea

Data publicării:
casa tulcea

Safari Village este aşezat la hotarul dintre pământ şi apă. Aflată la poalele cetăţii Enisala şi pe malul lacului Razelm, aşezarea se integrează perfect în peisajul dobrogean şi oferă variate modalităţi de relaxare şi de desfăşurare a programelor de team building tot mai des aplicate de companii.

În complex găsim un restaurant, un salon otoman în care se servesc produse cu specific turcesc, o cramă şi două unităţi de cazare.

Arhitectura este specifică locului, clădirile fiind construite din piatră, lemn, cu zidărie tărănească tradiţională, decor în culorile tradiţionale şi acoperişuri din stuf. De asemenea, aşezarea safari oferă o privelişte grandioasă a împrejurimilor pe o distanţă de până la 15 kilometri.

Una dintre atracţiile principale este grădina cu lavandă în care turiştii se pot bucura de focuri de tabără şi tot aici este amenajat un amfiteatru ce pate găzdui 50 de persoane.

În apropiere se află cetatea Enisala, singura cetate medievală din Dobrogea, unde se organizează expediţii. Plimbările cu barca în rezervaţie sunt la ordinea zilei, la fel şi turele de caiac pe lacul Razelm sau Razim, cum mai este cunoscut.

Şi dacă vreţi să faceţi mişcare, aveţi la dispoziţie în complex şi biciclete, dar şi căruţe trase de cai. Pentru toate aceste facilităţi, preţul este de 55 de euro de persoană, pe noapte, în acesta fiind incluse şi trei mese tradiţionale. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri