CTP: Presa ar trebui să-l ignore pe acest marțafoi odios

Data actualizării: Data publicării:
Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici Foto: Facebook/ Eugen Teodorovici

Fostul ministru de finanțe Eugen Teodorovici și fostul premier Viorica Dăncilă sunt două personaje care ar trebui ignorate de presă, crede gazetarul Cristian Tudor Popescu. Dacă Teodorovici excelează prin „mârșăvii de derbedeu de cartier”, Viorica Dăncilă nu are competență și nu face decât să debiteze formule propagandistice sau, după cum spune gazetarul, „dă drumul la flașnetă, cu papagalul Coco”. 

Comentariul lui CTP, făcut vineri seara, în emisiunea „Cap limpede” de la Digi24, a fost stârnit de o ieșire controversată pe care a avut-o Eugen Teodorovici săptămâna aceasta la adresa celui care i-a luat locul la Finanțe, Florin Cîțu. Teodorovici nu s-a sfiit de camerele de televiziune, a trecut prin spatele lui Cîțu în timp ce acesta dădea declarații presei și i-a strigat: „Trage o liniuță la Guvern! Vezi că iese praful pe nas!”

„Presa ar trebui să-l ignore pe acest marțafoi odios. Faptul că-i comentează toate aceste mârșăvii de derbedeu de cartier e în favoarea individului. Presa ar trebui să nu-l mai bage în seamă nicio secundă: Da, domnule, zi!”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Pe Dăncilă, de pildă, oare de ce o mai întreabă presa în legătură cu Standard & Poor's? De ce o întreabă pe Dăncilă, domnule? De ce o mai bagă în seamă?” se întreabă gazetarul.

La observația că perspectiva negativă de acum a agenției nu se trage doar de la o lună de guvernare liberală, CTP a spus că evident că nu și de altfel și agenția menționează în deschiderea comunicatului, dar „doamna ce să mai facă? Dă drumul la flașnetă imediat, cu papagalul Coco, flașneta pe care am auzit-o de atâtea ori! De ce o mai întrebați domnule? Nu mai are nici funcție acum. Că și la femei, la doamne, acolo, văd că pătrunde greu”, a comentat CTP în dialog cu jurnalista Digi24 Alina Manolache.

Odinioară două prietene apropiate, protejate ale lui Liviu Dragnea, colege în același guvern, Viorica Dăncilă și Carmen Dan par acum la cuțite. Relația dintre cele două doamne ale PSD pare că va pune partidul pe un butoi de pulbere. Carmen Dan a fost demisă din guvern de Viorica Dăncilă, iar vineri, din calitate de șefă a organizației de femei, Viorica Dăncilă nu a mai invitat-o la ședință pe cea care i-a fost ministru la Interne. Au apărut informații potrivit cărora fostul premier are zilele numărate în fruntea organizației de femei şi, de asemenea, că ar fi sabotată în interiorul PSD de către Paul Stănescu și Carmen Dan.

Citiți și: CTP își face autocritica: „Aș putea să numesc cvasi-dăncilism ceea ce am făcut eu aici”

CTP: Când Firea a spus că taie bani de la Catedrala „Mântuielii”, vrea să arate că Orban este Antihristul

CTP: Nicolae Robu este un Sorin Oprescu de Timișoara

CTP, șarjă dură la adresa vloggerului Selly: „Când dai 70.000 de euro pe o mașină înseamnă că ai niște probleme interioare nu simple”

CTP, despre haina lui Căprar: Un bărbat care dă 1.500 de euro pe o geacă nu a muncit cinstit banii aceia

Editor: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri