Sari la conținut

HANDBAL. Duel cu Baia Mare

Handbalistele pregătite de Bogdan Burcea şi Dumitru Berbece întâlnesc vice-campioana HCM Baia Mare în etapa a 21-a din Liga Naţională. Cele două formaţii continuă şi în competiţiile europene, Liga Campionilor respectiv Cupa EHF dar miza întrecerii interne este una la fel de importantă. Băimărencele vor să rămână aproape de liderul CSM Bucureşti iar Corona Braşov este în luptă cu Dunărea Brăila şi HCM Roman pentru locul 3.

"Pe lângă faptul că am învinge o echipe ca Baia Mare ne-ar intra în visterie trei puncte importante. Vom avea parte de un meci aprig disputat şi vreau să ne jucăm şansa. Baia Mare este clar că porneşte cu şansa întâi", Bogdan Burcea - antrenor Corona Braşov

Pentru acest joc tehnicienii Coronei au obişnuitele bătăi de cap cu accidentările. Chiper, Zamfir şi Cartaş nu sunt refăcute 100% dar vor putea evolua contra celor de la Baia Mare. În meciul tur elevele lui Aurelian Roşca s-au impus cu 28 la 23. Partida Corona Braşov - HCM Baia Mare are loc astăzi de la ora 19.45 şi este transmisă de DigiSport.


Redactor: Adrian Susanu
Operator: Zoltan Racz