Clujul, campionul campaniei Raport de Ţară

Data publicării:
vlcsnap-2013-10-28-16h47m58s101

Reporterii și cameramanii Digi24 Cluj-Napoca au luat parte la campania Raport de Țară și v-au prezentat detaliat județele Cluj, Alba, Mureș, Sălaj și Bistrița-Năsăud. Pentru echipele noastre de jurnaliști, a fost o muncă intensă, efort răsplătit pe deplin de locul întâi ocupat de Cluj în urma acestui demers jurnalistic.

Raport de Țară, o campanie fără precedent în România, a însemnat întoarcerea la esența jurnalismului: documentarea. Reporterii Digi24 Cluj-Napoca au pus cap la cap mii de informații, culese în sute de ore de muncă susținută.

Dincolo de toate datele culese de reporteri, Raport de Țară a însemnat, în primul rând, zeci de mii de ore de filmare adunate. Cameramanii au surprins realități din toate colțurile țării, adevăruri necosmetizate și lucruri neștiute până atunci. Personajele inedite, peisajele fantastice, poveștile tulburătoare, toate acestea v-ar fi rămas necunoscute fără efortul oamenilor din spatele camerei de filmat.

Cluj, primul județ al României

Clujul este capitala regiunii și are și cele mai multe instituții culturale de resort. ”Este datoria noastră să susținem orașul care ne reprezintă. Să și câștigi deja înseamnă că există o infrastructură reală”, susține Szabolcs Guttmann, preşedinte Ordinul Arhitecţilor Transilvania, unul dintre susținătorii Clujului în campania Raport de Țară.

Conform unui alt susținător al Clujului, Nicolae Hâncu, preşedintele de onoare al Federaţiei Române de Diabet, ”Clujul, deși este un oraș mare, nu este un oraș atât de mare încât să-și dilueze valorile, să-și dilueze ambientul universitar, ambientul academic, valorile științifice, valorile artistice, culturale, să-și dilueze viața aceasta a străzii”.

De astăzi, Clujul are încă un atuu: Digi24 Cluj-Napoca, o echipă de profesioniști de televiziune, care să vă aducă cele mai bune știri, faptele importante, deciziile esențiale și evenimentele relevante.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri