Doar şase hoteluri de cinci stele pe litoralul romanesc

Data publicării:
hotel 5 stele

Cel puţin 80 de mii de turişti se bucură în fiecare week-end de razele soarelui pe litoralul românesc. Unii de pe cearşaf şi rogojine, alţii de la piscinele încălzite ale hotelurilor de cinci stele. În resorturile de lux gazdele se dau peste cap pentru a le îndeplini toate capriciile celor cu cardurile pline, dispuşi să plătească chiar şi o mie de euro pentru o singură noapte de cazare.

Dacă doriţi să aveţi parte de un sejur exclusivist la malul Mării Negre, verificaţi-vă bine conturile înainte. Cazarea costă cel puţin 900 de lei pe noapte, iar rezervarea pentru o cină pe terasa hotelului, la lumina lumânărilor, în adierea fină a brizei o mie de euro. Merită însă toţi bani, spun administatorii resorturilor de lux, care subiliază că oricând pe holuri te poţi întâlni cu vedeta internaţională preferată.

"De-a lungul timpului au stat in el vedete internationale precum Mika, Jessie J, Kelly Rowland, Jimmy Rockaway si pretul lui ajunge in sezon de varf pana la o mie de euro, si au toate facilitatile incluse, si o sampanie la sosire si fructe din partea casei." declara Razvan Dobre, managerul unui hotel de cinci stele

În camera care măsoară cel puţin 20 de metri pătraţi veţi găsi un set de minim cinci prosoape, odorizante care au mirosul celor mai fine parfumuri franţuzeşti şi mobilier din lemn de cea mai bună calitate. În plus, 24 de ore din 24 la dispoziţia dumneavoastă este un angajat pregătit să vă satisfacă toate capriciile.

Turiştii de lux sunt în general oameni de afaceri români sau străini. Extrem de discreţi, cei mai mulţi evită aglomeraţia de pe plajele publice şi preferă discreţia celor private sau piscinele încălzite din incinta resorturilor, unde de cele mai multe ori se organizează şi petreceri tematice.

"Si pentru categoria de cinci stele sunt foarte multi turisti interesati, de exemplu artistii care vin pe litoral in cluburi sau la diverse evenimente, sunt turisti romani si straini de asemenea." declara Mihaela Lazareanu, consilier ANAT

Nu numai de cazare în condiţii deosebite şi relaxare au parte cei care calcă pe covoarele pufoase ale hotelurilor de lux.

Iar cei care vor să exploteze împrejumile pot apela oricând la limuzinele hotelurilor sau velierele resorturilor pregătitte în orice moment să ridice ancora.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri