Se va judeca la Constanţa. Familia Anghel a cerut ca altă instanţă să judece dosarul de şantaj

Data publicării:
izaura anghel

Izaura, fiica lui Bercea Mondial, Fănica, soţia acestuia şi Grinică, fiul lui Sandu Anghel au ajuns la Curtea de Apel Constanţa puţin înaintea orei 9.00. Ei au solicitat prin intermediul avocatului ca dosarul să fie judecat la instanţa similară din Tulcea. Avocatul a motivat că magistraţii din Constanţa ar putea fi influenţaţi de Mircea Băsescu.

Loredana Diaconu, avocat: "Reporter: membrii familiei Băsescu au influenţă în judeţul Constanţa? R:Da, este normal. Se bucură de calitatea de fost preşedinte al statului frate, afacerile pe care le desfăşoară în Constanţa. Reporter: Când credeţi că a influenţat? R: În toate momentele şi în faza de cercetare penală şi în faza de cercetare procesuală, este clar."

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial: "Membrii familiei Băsescu au o influenţă foarte mare.Şi nu este adevărat? Ăsta este adevărul. pentru că atunci când mai erau 2 zile până la ziua lui Mircea Băsescu a fost eliberat din arest. Şi bărbatului meu de 10 luni de zile Curtea de Apel îi respinge în continuare. Noi din cauza Curţii de Apel vrem să strămute dosarul."

Apărătorii lui Mircea Băsescu ne-au transmis telefonic faptul că Nu vor să Comenteze afirmaţiile familiei Anghel. Rudele lui Bercea Mondial sunt acuzate că l-au şantajat pe Mircea Băsescu.

Aceştia l-au ameninţat pe fratele fostului preşedinte al României că vor face publică o înregistrare compromiţătoare dacă nu înapoiază familiei Anghel suma de 280.000 de euro. Mircea Băsescu i-a denunţat şi i-a ajutat pe anchetatori să organizeze un flagrant.

reporter: Annabelle Borş
operator: Mihai Ciobanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri