Biroul din Logan. Agenţii din Almăj, Dolj, nu au sediu

Data publicării:
LOGANUL BIROU DE POLITIE

În timp ce poliţiştii din aproape toată ţara se plâng că lucrează în clădiri care stau să cadă pe ei, agenţii dintr-o comună din Dolj au scăpat de această problemă, dintr-un motiv simplu: nu au sediu. Drept urmare, maşina de serviciu nu este folosită doar pentru patrulare, ci şi pe post de birou. Când au nevoie de ajutorul plitistilor, locuitorii trebuie să aşteapte ca echipajul să treacă şi pe strada lor sau să caute maşina prin sat.

Această femeie poate spune că a avut noroc. Avea nevoie de ajutorul poliţiştilor şi s-a întâlnit cu ei pe stradă. Pentru că în comună nu există post de poliţie, cei patru agenţi se opresc din loc in loc prin comuna.

Autorităţile locale spun că nu îi pot ajuta pe oamenii legii cu un sediu, din moment ce şi primăria funcţionează într-o clădire cu doar patru camere. Edilii susţin că au oferit Inspectoratului Judeţean Dolj un teren pe care să fie ridicat un post de poliţie.

Oficialii din IPJ Dolj sunt la curent cu situaţia agenţilor din Almăj, dar se plâng că nu au bani pentru a rezolva situaţia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri