CS Universitatea Craiova, o nouă victorie în Antalya

Data publicării:
100214 CRAIOVENI ANTALYA

După victoria cu 4-0 în fața echipei a doua a celor de la Dynamo Dresda, formația CS Universitatea Craiova a obținut un nou succes în cantonamentul din Antalya, de această dată în fața unei echipe mult mai puternice, bulgarii de la Chernomore Varna, locul șase în țara vecină și de care au trecut cu scorul de 1-0. 

Singurul gol al meciului a aparţinut lui Varga, cel care a executat perfect o lovitură liberă din marginea careului. Oltenii au fost tot timpul la timona partidei. La meci a asistat și Gică Craioveanu, venit special din Spania, pentru a petrece două zile alături de jucători.

La jumătatea celui de-al doilea stagiu de pregătire şi după două partide reușite, Ovidiu Stânga este mulţumit de aportul jucătorilor. Ca şi în partida cu nemţii, tehnicianul oltean nu a putut folosi cel mai bun 11, Pleşan, Ionescu, Izvoranu sau Sin având probleme medicale. Victoria cu bulgarii a fost dedicată lui Felix Grigore, directorul executiv al echipei, care în ziua meciului şi-a serbat ziua de naştere.

Marţi la prânz, craiovenii vor juca o nouă partidă, cu georgienii de la FC Zugdidi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri