Debut cu victorie pentru baschetbaliştii craioveni 

Data publicării:
071013 BASCHET

Echipa de baschet SCM Universitatea Craiova a debutat cu victorie în noua ediţie de campionat, învingând pe teren propriu formaţia BC Mureş, la o diferenţă de 13 puncte, 81-68. În faţa a peste 3.000 de suporteri, oaspeţii au început mai bine jocul, dar pe finalul sfertului, oltenii au revenit şi au condus cu 20-18.

În actul secund, distanţa s-a mărit, iar la pauza mare, craiovenii aveau 42-34. În sfertul trei, diferenţa a fost şi de 15 puncte, oaspeţilor fiindu-le greu să revină în joc. Seals cu 21 de puncte şi zece recuperări a fost cel mai bun om al meciului, urmat de Popescu, cu 17 puncte. De partea cealaltă, Pecikas, cu 17 puncte, a fost cel mai bun marcator al oaspeţilor.

"Îi felicit pe jucătorii mei pentru că au făcut un joc bun. Cei de la Mureş au reuşit 68 de puncte, aşa că este un lucru mare pentru noi, unul foarte mare. Au făcut o treabă foarte bună. Am spus-o şi înainte de meci, dacă încercăm o diferenţă mare, o să câştigăm”, a spus Andelko Mandic, antrenor baschet SCM "U" Craiova.

Mureşenii, finalişti în sezonul trecut, au recunoscut supremaţia oltenilor în această partidă.

"Ne pare rău că am pierdut meciul. Noi am încercat să dăm tot ce am avut mai bun. Am încercat să facem schimbări, dar nu am reuşit nimic. Nu am luptat suficient. Craiova a demonstrat că este mai bună decât noi", a spus Srecko Sekulovic, antrenor baschet BC Mureş.

Miercuri, de la ora 19:00, SCM "U " Craiova joacă tot pe teren propriu cu Steaua CSM Bucureşti, echipă la care Virgil Stănescu, fost campion cu ASESOFT Ploieşti, este patron şi jucător.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri