Sari la conținut

Locuri libere la facultăţile din Craiova

Tinerii care au susţinut cea de-a doua sesiune de bacalaureat sau care pur şi simplu nu au apucat să se înscrie la facultate în vară mai au o şansă acum, pentru că a început admiterea de toamnă la Universitatea din Craiova. Cele 10 facultăţi din cadrul Universităţii au locuri libere atât la buget, cât şi la taxă.

Tinerii care au promovat Bacalauratul în toamnă mai au o şansă pentru a se înscrie la facultate. Universitatea din Craiova a deschis a doua sesiune de înscrieri.

“În acestă sesiune avem disponibile 316 locuri la buget, distribuite între cele 10 facultăţi componente al Universităţii”, a precizat Cristian Stanciu, purtător de cuvânt al Universităţii din Craiova.

“Mai avem 36 de locuri la buget şi 10 la taxă, iar pe celelalte domenii, Matematica mai are un singur loc, din câte ştiu, şi 3 la taxă. Deci, stăm relativ binişor la Matematică, puţin mai slab la Informatică, anul acesta, pentru că nivelul de promovabilitate a fost destul de mic la bac”, a spus Costin Boldea, conferenţiar în cadrul Universităţii din Craiova.

Perioada de înscriere diferă de la o facultate la alta, iar actele pot fi depuse la secretariatele fiecărei facultăţi.

Pe aceeași temă