Sari la conținut
News Alert

Autocar cu gălăţeni, răsturnat în Ungaria

Accidentul s-a produs marţi dimineaţă, în apropierea localităţii Mako.

Din primele informaţii, în zonă ploua foarte tare, iar şoferul a pierdut controlul volanului la ieşirea dintr-un sens giratoriu.

Autocarul a derapat şi s-a izbit de un mal de pământ.

Ionel Şerban - angajat firmă de transport: "Ploua, da ploua foarte tare. Şi plouă în continuare acolo. Nu a pierdut controlul volanului, a fost un sens giratoriu şi l-a furat, s-a dus în dreapta. Nu e nimeni rănit. Totul este în regulă".

Potrivit informaţiilor transmise de Ministerul Afacerilor Externe doi cătăţeni români sunt grav răniţi, iar alţi 11 au suferit leziuni uşoare.

În ciuda declaraţiilor oficiale, reprezentanţii firmei de transport susţin că nimeni a avut de suferit în urma accidentului.

"Noi prima legătură am avut-o cu şoferul. A răspuns la telefon, a zis că sunt ok, băieţii sunt toţi coborâţi din autocar. El e singur care era încă în autocar, prins la volan: „suntem toţi ok, urmează să mă scoată şi pe mine de aici", a zis. Este cel mai vechi şofer an nostru, este de la Arad. Noi avem oameni de la Arad, îi luăm de pe traseu să fie cât mai odihniţi pe cursă" a spus angajatul firmei de transport.

Reprezentanţii firmei de transport au trimis un alt autocar în zonă pentru a aduce acasă pasagerii care nu au fost răniţi.

Aceştia urmează să ajungă în Galaţi în cursul nopţii sau chiar marţi dimineaţă.

Reporter: Adrian Obreja
Operator: Florin Gâlcanu

Editor web: Dana Costache

Pe aceeași temă