Sari la conținut

De la taxă, la buget

Cele mai multe locuri la buget, respectiv 24, vor ajunge la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică.

Facultatea de Medicină nu se află pe listă.

Ştefan Baltă, purtător de cuvânt Universitatea „Dunărea de Jos" Galaţi: "Facultatea de Medicină şi Farmacie a primit 50 de locuri în plus la buget în timpul admiterii, iar numărul de concurenţi de la taxă raportat la numărul total de locuri pe facultate nu a mai fost aşa de mare."

În jur de 50 de tineri care se ştiau admişi pe locuri cu taxă se vor trezi peste noapte fericiţii câştigători ai unui loc... la buget.

Ştefan Baltă, purtător de cuvânt Universitatea „Dunărea de Jos" Galaţi„Norocoşii vor fi înştiinţaţi în următoarele zile. Momentan ei nu ştiu pentru că se îmbină dintre cei admişi la taxă în primele două sesiuni şi în ordinea mediilor, în funcţie de câte locuri la buget are facultatea respectivă, vor fi declaraţi admişi la buget."

Celelalte locuri rămase libere vor redistribuite la facultăţile de Arhitectură Navală, Litere, Ştiinţe şi Mediu, Economie şi Administrarea Afacerilor, Drept şi Educaţie Fizică şi Sport.

Locuri redistribuite

Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică - 24
Facultatea de Arhitectură Navală - 12
Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport - 5
Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor - 3
Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice - 3
Facultatea de Litere - 1
Facultatea de Ştiinţe şi Mediu - 1

TOTAL: 49

Reporter: Mihaela Brazdeş
Operator: Gelu Mormoloc

Editor web: Dana Costache

Pe aceeași temă