Sari la conținut

Bărbatul din Rădăuți, bănuit că a ucis trei surori, face greva foamei

Imediat după orele prânzului o ambulanță a ajuns la sediul Palatului de justiție din Suceava pentru a-l prelua pe Vasile Lavric căruia i se făcuse rău înainte de a intra în sala de judecată, la primul termen în dosarul în care este anchetat. ”A fost adus de către echipajul SMURD în comă hipoglicemică, este stabil, conștient, cooperant, aflat în investigații. Refuză internarea în spital, refuză continuarea investigațiilor. Probabil se va întoarce din nou la penitenciar”, a declarat Bogdan Bodnaru, medic UPU Suceava. 

Vasile Lavric a fost ținut cîteva ore în camera de gardă. Bărbatul spune că se simte nedreptățit de autoritățile care au decis arestarea preventivă. ”Mi s-a făcut rău acolo. Nu am mai mâncat de 21 de zile și voi continua. Din cauza procurorului”, a spus Lavric.

Bărbatul a fost dus de polițiști înapoi în arest, la Penitenciarul Botoșani. Vasile Lavric este arestat preventiv și judecat pentru o tentativă de omor, de acum 14 ani, asupra soției. Bărbatul este suspectat că ar avea legătură și cu dispariția a trei femei din Rădăuți, surori.