Carne de pui alterată pentru pacienții unui spital din Iași

Data publicării:
pascani spital carne stricata 1

Analizele de laborator au stabilit că pulpele de pui aveau o consistență moale, erau pline de cheaguri de sânge. Carnea nu era doar vânătă, inspectorii au găsit și pene. Reprezentantii spitalului din Pașcani vor folosi analizele DSV Iași ca probă pentru a rezilia contractul în valoare de 70.000 de lei pe care l-au semnat cu firma din Bacău.

Managerul spitalului din pașcani, dr. Costică Pânzaru, a declarat: ”Noi am avut şi anul trecut probleme cu această firmă sau cu o subcontractantă a acestei firme şi suntem deja într-o procedură de judecată pentru că am refuzat produsele lor.”

Inspectorii DSV Iași i-au alertat deja pe colegii lor de la Bacău. ”În funcţie de constatări se stabilesc şi măsurile. Se poate merge pe sancţiune contravenţională sau chiar ridicarea autorizaţiei şi interzicerea activităţii prin ordonanţă”, a explicat inspectorul Mircea Şuşnea.

Firma a ajuns să fie principalul furnizor de carne al spitalului, şi în acest an, după ce a câştigat licitaţia electronică, oferind cel mai mic preţ. Reprezentanţii firmei nu au putut fi contactaţi pentru a-şi spune punctul de vedere.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri