Parcările din Vaslui, curățate de rable

Data publicării:
rable

De mai bine de două săptămâni, asociaţiile de proprietari din municipiul Vaslui au început numărătoarea mașinilor abandonate în parcări și pe lângă blocuri.

„Etapa următoare constă în trasmiterea de somaţii şi procese verbale a maşinilor care par a fi abandonate pe domeniul public, în speranţa că proprietarii acestora le vor vedea şi vor acţiona pentru ridicarea acestora de pe domeniul public,” a declarat Geanina Tofan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Vaslui.

Dacă în termen de cinci zile oamenii nu îşi vor ridica maşinile de pe strĂzi, acestea vor intra în administrarea Primăriei. Edilii speră ca, în acest fel, să se mai elibereze locurile de parcare din oraş.

„Municipiul Vaslui, ca şi alte municipalităţi din ţară, sunt sigură, se confruntă cu o criză a locurilor de parcare, întrucât tramele stradale au rămas aceleaşi, iar numărul autovehiculelor a crescut încontinuu, astfel încât pentru realizarea de parcări care să fie oferite cetăţenilor oraşului nostru, este necesară eliberarea spaţiilor disponibile de maşinile abandonate,” a adăugat Geanina Tofan.

Pe străzile din municipiul Vaslui circulă acum peste 13.000 de autovehicule.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri