BASCHET. CSM CSU Oradea reîncepe aventura în Liga Campionilor. Primul meci se joacă în Finlanda

Data actualizării: Data publicării:
sport baschet 140918

Campioana CSM CSU Oradea îşi va face debutul oficial în noul sezon cu jocurile din cupele europene. După o lună de pregătiri, jucătorii antrenaţi de Cristian Achim vor susţine în această seară primul meci din actuala campanie europeană, în Finlanda.

"Leii roşii" vor încerca să facă un prim pas spre faza următoare a competiţiei în faţa celor de la Karhu Basket, campioni în ţara nordică.

Baschetul finlandez este mult peste cel românesc, să fim realişti, însă consider că şansele sunt egale şi nu cred că va avea o greutate foarte mare primul meci", a declarat Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Problemele medicale nu au ocolit însă echipa orădeană. După despărţirea de Barnette, accidentările l-au scos din circuit pentru acest start de sezon şi pe Sean Denison. Canadianul va fi înlocuit în Finlanda de Uros Lucic.

A revenit Lucic, pentru că accidentarea lui Denison este una de lungă durată. Vom vedea ce vom putea face cu ei într-o zi, dar asta nu înseamnă, nici pe departe, că nu vom merge în Finlanda să câştigăm", spune Achim.

Prima confruntare dintre Karhu Basket şi CSM CSU Oradea are loc în această seară, de la ora 18:30. Returul este programat, sâmbătă, în Arena „Antonio Alexe", de la ora 19.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Ticu Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri