FOTBAL. "Principalul" Pelici vrea concurenţă pe posturi la FC Bihor

Data publicării:
sport pelici 160114

Deşi nu a apucat să-i cunoască decât după vizionarea câtorva meciuri, Pelici speră ca în perioada ce urmează, jucătorii să-i facă misiunea dificilă în a alege primul 11.

„Este nevoie de concurenţă pe posturi. Au venit deja trei jucători care să ofere această concurenţă, care în primul rând să se poată integra în acest grup, jucători de echipă şi jucători care să se integreze în ceea ce FC Bihor poate oferi la momentul actual", spune Pelici.

Tehnicianul a ţinut să precizeze că în momentul de faţă niciunul dintre jucători nu are statutul de titular. Acest lucru este valabil şi pentru cei trei jucători aduşi în iarnă să întărească lotul. Pelici spune că aceştia trebuie să demonstreze că merită încrederea de care se bucură.

„Îi cunosc şi cred că pot să ajute această echipă. Dacă nu vor, nu se vor ridica la nivelul celorlalţi se vor uita la ceilalţi cum joacă. Nu au fost aduşi ca titulari. Niciun jucător nu vine ca titular la început."

FC Bihor va rămâne în pregătiri la baza proprie până pe 21 ianuarie dată la care cartierul general se va muta la Băile 1 Mai, unde va efectua stagiul centralizat de pregătire.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri