Fum și panică într-un bloc din Oradea. Incendiu provocat de un scurtcircuit la un televizor

Data actualizării: Data publicării:
incendiu Decebal Oradea 231218 18
foto: Gabriel Bozga

Un incendiu s-a produs duminică după-amiaza într-un bloc de pe bulevardul Decebal din Oradea. Casa scării a fost inundată de fum și a fost nevoie ca mai mulți locatari să fie evacuați. Pompierii au intervenit și au lichidat incendiul în mai puțin de un sfert de oră.

foto: Gabriel Bozga
foto: Gabriel Bozga

foto: Gabriel Bozga

Focul a izbucnit în jurul orei 16, la un apartament situat la etajul al cincilea al unui bloc din aproprierea pieței Decebal. Din primele informații, incendiul a pornit de la un scurcircuit produs la un televizor.

"Pompierii au sosit într-un interval de 3-5 minute", spune un martor. Salvatorii au fost nevoiți să evacueze mai mulți locatari pentru că toată casa scării a fost inundată de fum.

Proprietara locuinței afectate, o femeie în vârstă, a fost intoxicată cu fum și, după ce a primit îngrijiri medicale, a fost dusă de un echipaj SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Oradea.

Fumul produs în urma incendiului a fost observat de la mare distanță. În zonă au fost trimise trei echipaje de stingere din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri și echipajul de terapie intensivă al SMURD Oradea.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri