HANDBAL. CSM Oradea este prima echipă din Divizia A care a sunat adunarea

Data publicării:
sport handbal adunarea

După un tur aproape perfect, handbaliştii orădeni au revenit de miercuri la antrenamente. CSM Oradea este prima echipă care s-a reunit în vederea pregătirii celei de-a doua părţi a campionatului.

Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea: „Vom începe cu antrenamente în Arena Antonio Alexe, unde vom efectua două antrenamente pe zi, iar pregătirea fizică doar cu mingea de handbal."

La primul antrenament condus de Sebastian Tudor s-au prezentat 13 jucători. Singurele absenţe au fost cele ale accidentaţilor Elvis Acsinia şi Vlad Păunescu, aflaţi în recuperare. Deşi s-a pus problema unor transferuri, echipa rămâne în retur cu acelaşi nucleu de jucători.

Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea: „Suntem o echipă tânără, o echipă care vrea să demonstreze, o echipă care încearcă să facă surprize peste surprize şi cu muncă multă vom aborda şi returul de campionat ca să terminăm în primele două, trei echipe din această serie."

CSM Oradea şi-a stabilit şi primele jocuri din 2017. Viceliderul seriei de vest din Divizia A va disputa două partide la Timişoara, pe 13 şi 14 ianuarie, cu Politehnica.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri