HANDBAL. CSM Oradea se reunește pe 4 ianuarie

Data actualizării: Data publicării:
sport handbal 271216

Handbaliştii orădeni se bucură până pe 4 ianuarie de vacanţa de iarnă. Totuși, gândurile jucătorilor pregătiţi de Sebastian Tudor sunt deja îndreptate spre derbiul cu Minaur Baia Mare.

De altfel, antrenorul CSM şi-a pus ca dorinţă de Crăciun completarea lotului pentru acest meci.

„Ar mai trebui, v-am spus, două, trei plombe, ne-am mulţumi şi cu una. Suntem într-un lot numeric slab şi are nevoie echipa pentru acel derbi de la Baia Mare. Cum foarte bine ştiţi, Baia Mare este un lot cu buget peste al nostru, dublu pot să spun aşa. Este o echipă bună, cu jucători de prima ligă", a declarat Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea.

Cât priveşte prima parte a campionatului, Tudor a lăudat evoluţia jucătorilor săi. CSM Oradea a bifat până în prezent o singură remiză, în derbiul cu Baia Mare şi în rest victorii pe linie.

„Vreau să mulţumesc echipei în primul rând pentru acest parcurs perfect. Exact cum am mai spus la început în iulie, că vreau să terminăm neînvinşi acest tur de campionat. Băieţii au înţeles ce le-am transmis."

CSM Oradea se află pe locul doi în clasamentul Diviziei A, seria de vest. Lideri sunt băimărenii de la Minaur, care au golaverajul mai bun.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri