Sari la conținut

Incendiu într-un bloc din Oradea. O femeie a murit în propriul apartament

O femeie de 57 de ani, din Oradea, a murit după ce apartamentul său a fost cuprins de flăcări. Incendiul s-a produs sâmbătă după-amiaza, la parterul unui bloc de pe Strada Bumbacului, relatează jurnaliștii de la ebihoreanul.ro.

În jurul orei 13:40, pompierii au fost alertați printr-un apel la 112 despre izbucnirea incendiului pe Strada Bumbacului. Până la sosirea salvatorilor, locatarii au reușit să iasă din blocul invadat de un fum înecăcios.

Câțiva dintre ei au încercat să intre în apartamentul cuprins de incendiu.

"Au încercat să pătrundă în apartament, ştiind că acolo se află o persoană, dar nu au putut din cauza fumului dens. Din nefericire, pompierii militari au găsit, în interiorul locuinţei, trupul carbonizat al proprietarei", a precizat, pentru eBihoreanul, maiorul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Crișana.

Un echipaj SMURD și două echipe de pompieri de la Detașamentul 1 Oradea au intervenit de urgență. Salvatorii au verificat toate apartamentele de la etajele superioare, în căutarea unor eventuale victime intoxicate.

Pompierii au început verificările pentru stabilirea cauzelor incendiului. Se pare că acesta a pornit de la o țigară uitată aprinsă.

Reporter: Claudiu Mihuţ | Operator: Gabor Szilagyi

Editor web: Adrian Laboș

Pe aceeași temă