Lupta pentru FRF naște pasiuni. Marcel Puşcaş, atac la Popescu şi Sandu 

Data publicării:
sport puscas 260214

Marcel Puşcaş, candidat la preşedinţia FRF: "Dezamăgirea în fotbal e imensă mai ales după '90 încoace pentru că vedem ce se întâmplă. Zi de zi fotbalul s-a degradat în cei 24 de ani de domnie ai domnului Sandu împreună cu Adalbert Kassai."

Fostul jucător şi preşedinte al Stelei Bucureşti spune că nu se teme de niciun candidat, iar pe Gică Popescu, principalul favorit la înlocuirea lui Mircea Sandu, îl consideră ca fiind un paravan al actualului preşedinte.

„Pentru mine, candidatul Marcel Puşcaş, nu este un concurent Gică Popescu. Eu pot să stau de vorbă cu Gică Popescu despre ce vrea el, despre fotbal, unu la unu, cu orice moderator, sunt deschis, chiar îl invit să facă asta. Din păcate, nu stau de vorbă cu el, ci stau de vorbă cu Sandu şi cu Kassai."

Noul şef al Federaţiei Române de Fotbal va fi ales pe 5 martie, dată la care este programat şi jocul amical dintre România şi Argentina, ceea ce a născut vii discuţii printre candidaţi. La fel a făcut-o şi faptul că în Adunarea Generală de pe 5 martie este prevăzut să se dezbată şi posibila dezafiliere a 41 de cluburi din România şi afilierea altor 20.

redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri