ORADEA. 54 de familii, sărbătorite cu ocazia ”Nunţii de Aur”

Data actualizării: Data publicării:
nunta de aur ianuarie 2017 Oradea (2)

Prima festivitate din acest an dedicată familiilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie a avut loc vineri, în sala festivă a Primăriei din Oradea. 54 de cupluri au primit câte o diplomă de fidelitate și un premiu în valoare de 500 de lei.

nunta de aur ianuarie 2017 Oradea (1)
nunta de aur ianuarie 2017 Oradea (1)

”Sunteți pentru noi, cei mai tineri, un model. Mulți spun că în zilele noastre tot ceea ce se face, tot ceea ce se trăiește este gândit să dureze doar o perioadă scurtă. Dumneavoastră, trăind ca soț și soție o jumătate de veac, ne arătați că nu e așa, că atunci când există dragoste, statornicie și respect omul poate să câștige bătălia cu timpul”, le-a transmis celor 54 de familii viceprimarul Mircea Mălan.

Premierea celor mai fidele cupluri se face în baza unei hotărâri de Consiliu Local din 2008. Cu trei ani mai devreme consilierii au decis şi ca orădenii care împlinesc 100 de ani să fie premiaţi cu câte 1.000 de lei.

„Compartimentul de Stare Civilă primeşte în continuare cereri, la camera 14 parter, în clădirea primăriei. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0259/408.825”, se arată într-un comunicat al Primăriei Oradea.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri