Sari la conținut

Ştiri administrative, difuzate pe plasmele amplasate în "piramida" Primăriei Oradea

În valoare de 6 mii de euro, cele şase monitoare cu diagonala de 125 de centimetri au fost donate Primăriei de o companie străină care are operaţiuni în parcul industrial al Oradei. Patru dintre ele vor fi montate în biroul de relaţii cu publicul.

"Vom fi amplasate în piramidă, pe peretele din spatele birourilor financiare, 4 monitoare ce vor funcţiona ca un singur televizor", a explicat Ilie Bolojan, primarul Oradei.

"Vor afişa tot felul de informaţii legate de taxe, impozite, orarul de funcţionare a ghişeelor", susţine Mihai Lucian Şerfezi, managerul firmei care a făcut donaţia.

"Să putem asigura un flux de informaţii, să fie ştiri în timpul ce oamenii stau acolo un minut, să funcţioneze ştiri legate de oraşul Oradea", a precizat primarul oraşului.

Un astfel de sistem de informare este folosit de mulţi ani în Occident.

Un alt monitor va fi amplasat în anticamera arhitectului şef, iar al şaselea va ajunge în sala de mese din subsolul primăriei. Firma care a făcut donaţia a dotat cu astfel de aparate mai multe şcoli şi grădiniţe din Oradea, precum şi saloanele din centrul oncologic.

Reporter: Bogdan Costea
Operator: Darius Pop
Editor web: Adrian Laboş