A treia înfrângere consecutivă pentru ACS Poli Timișoara

Data publicării:
acs poli 1

Numai 15 minute a fost ACS Poli Timișoara egala Vasluiului. Piotr Celeban a deschis scorul, după ce a scăpat de marcajul lui Szekely. Este cel de-al cincilea gol primit de ACS Poli Timișoara în acest campionat, dintr-o fază fixă şi al treilea pentru polonez cu o lovitură de cap.

Şi după deschiderea scorului, tot gazdele s-au aflat la cârmă, dar Nuno Claro a reţinut şutul lui Temwanjera. Szekely a încercat să dea lovitura, după o minge prelungită de Gorobsov, dar reluarea a fost imprecisă. ACS Poli Timișoara a reuşit totuşi să marcheze, dar arbitrul a văzut henţul lui Furtado.

În partea a doua, Wilk l-a întins pe Nuno Claro, iar când portarul lui ACS Poli Timișoara nu s-a mai putut opune, l-a salvat bara, la lovitura de cap a lui Temwanjera. La celălalt careu, Bărbuţ a semnat singura ocazie a alb-negrilor din partea secundă.

 

ACS Poli Timișoara a terminat jocul împinsă în propriul careu de Vaslui şi bifează cea de-a treia înfrângere consecutivă. Etapa viitoare, ACS Poli Timișoara joacă pe teren propriu, cu Viitorul Constanţa.

CITEȘTE: ACS Poli Timișoara - câştig de peste 500.000 de lei din bilete și abonamente

Redactor: Ionuț Suciu
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri