Sari la conținut
News Alert

ACS Poli a încheiat turul cu o nouă remiză

ACS Poli Timișoara a încheiat turul Ligii I cu o remiză. Nepomuceno putea deschide scorul în minutul 10, dar Scutaru a blocat şutul mijlocaşului din Curaçao. Centrarea lui Zoubir a fost deviată apoi de Melinte, însă faza nu i-a pus probleme lui Kirschstein. Poli a răspuns prin bara lui Artean, din minutul 56. Un minut mai târziu, Zoubir a căzut în careu în duel cu Melinte, dar Alexandru Tudor nu a acordat penalty, ci simulare şi galben. Bănăţenii au deschis scorul cu super execuţia spaniolului Llorente, spre satisfacţia fostului antrenor Dan Alexa. Egalarea a venit de la alt iberic. La 11 minute după ce a intrat pe teren, Velasco a profitat de o neatenţie în careul lui Poli şi a marcat. Bucşa a şutat apoi pe lângă de la distanţă, iar Pecanha a sărit din bară în bară la şuturile lui Sarmov şi Elek, fază la care bănăţenii au cerut gol. 

„Noi suntem mulțumiți că am luat un punct în deplasare, dar după aspectul jocului, consider că meritam victoria”, a spus, după meci, Robert Elek.

„Am făcut o partidă destul de bună. Cel puțin până la primirea golului am dominat tot meciul, total. Din păcate nu am reușit să câștigăm din nou. Un punct, sigur, ne ajută... toate punctele contează”, a fost de părere și Dan Bucșa, de la gazde.

Petrolul – Poli Timișoara s-a încheiat 1-1. Pentru ploieșteni a fost al șaselea egal din acest sezon, în timp ce Poli are cinci remize în 13 etape.

„Consider că după aspectul jocului meritam să câștigăm. Mai ales după evoluția din repriza a doua. Am avut situații mai clare de gol”, a declarat și Florin Marin, antrenorul timișorenilor.

Timișoara a încheiat turul pe locul 9, cu 14 puncte. Petrolul are 3 puncte și este ultima în clasament.