Baschetbaliștii timișeni, dublu eşec în Oltenia

Data publicării:
bridgewaters

Diferenţa a crescut, dar urşii au mai redus în ultimele zece minute. Cu 22 de puncte, 5 recuperări şi 6 mase decisive, Kevin Bridgewaters a fost din nou cel mai bun om al bănăţenilor, în timp ce John Florveus a reuşit 17 puncte şi 8 recuperări, în SCM U Craiova - BC Timba 85-71.

La 100 de kilometri distanţă, cealaltă reprezentantă a Timişoarei din Liga Naţională a pierdut la fel de categoric în faţa Energiei Rovinari. Leii au început din nou cu frâna de mână trasă şi au pierdut primul sfert cu 13-23. A urmat o cursă de urmărire, pe care alb-violeţii n-au putut-o susţine până la final. Elevii lui Tudor Costescu s-au apropiat până la şase lungimi în sfertul trei, dar diferenţa de la final a fost cea maximă: 93-78.

Revenit în teren după o accidentare, Tremayne Johnson a reuşit 19 puncte şi 5 recuperări. Panic a avut 11 puncte, iar Conley - 11 puncte şi 4 recuperări. BC Timişoara a căzut de pe locurile de play-off, iar etapa viitoare joacă tot în deplasare, la U Cluj. Pentru Timba urmează jocul de pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaş.

redactor: Ionuţ Suciu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri