Sari la conținut

CSM Lugoj, start de sezon

Prima, mâine, de la ora 18.00 și cea de-a doua, la o zi distanță, de la ora 17.00, în Sala „Ioan Kunst-Ghermănescu” din Lugoj.

„Așteptările noastre sunt de a câștiga și a ne califica mai departe în Cupa României, unde anul trecut am fost în primele patru echipe. Trebuie să jucăm și să arătăm ce putem acum, la ora actuală”, prin telefon, Valerijan Luka, antrenor CSM Lugoj.

După „dubla” cu Universitatea Craiova, lugojencele vor mai avea la dispoziție puțin peste o săptămână pentru a se pregăti și pentru debutul în noul sezon al Diviziei A1, care va avea loc tot pe teren propriu, în compania celor de la Știința Bacău. Vor urma apoi dueluri cu CSM Târgoviște și Volei Alba Cluj.

„Avem cele mai tari adversare, în primele trei etape. O să fie greu să luăm vreun punct, dar să nu creadă cineva că o să mergem cu steagul alb să ne predăm mai devreme”, prin telefon, Valerijan Luka, antrenor CSM Lugoj.

Echipa din Lugoj s-a întărit în această vară, printre cele mai importante nume aduse în Banat fiind Luminița Trombițaș, Ivana Radonjic și Ramona Rus.

„Cu Luminița Trombițaș am căpătat un plus la experiență, care lipsea foarte mult la echipa asta.... cu Ivana Radonjic pe postul de universal, un post care în voleiul modern aduce multe puncte. Și Ramona Rus, care e un copil la 18 ani promite ceva pentru voleiul românesc... o să fim mai puternici decât anul trecut”, prin telefon, Valerijan Luka, antrenor CSM Lugoj.

CSM Lugoj va juca primul meci din campionat pe 10 octombrie.