Sari la conținut

Cu un picior în prăpastie

Petrolul i-a stricat debutul lui Petre Grigoraş pe banca lui Poli si a pus capăt unei serii de zece meciuri fără victorie în campionat. În debutul meciului, Javi Hernandez nu a prins spaţiul porţii, iar Cobrea a intervenit la şutul lui Goga. Portarul Petrolului i-a refuzat golul şi lui Elek. Jucătorii lui Ionel Gane au dat lovitura la prima oportunitate de care au beneficiat. Astafei a înscris în minutul 24, cu un şut frumos la colţul lung.

Timişorenii au fost din nou aproape de gol prin Torres, dar Cobrea a fost în continuare de netrecut. Bănăţenii puteau primi un ajutor nesperat chiar în ultimul minut, când Alexandru David a fost aproape de autogol. S-a terminat 1-0 pentru Petrolul, care are 4 puncte din 6 posibile şi nu a primit gol de la venirea lui Gane.

„Nu a fost ușor – e prima victorie după foarte mult timp, băieții merită felicitate pentru dăruirea de astăzi”, a declarat, la final, Ionel Gane.

„Nu pot să le reproșez foarte mult jucătorilor acum, sunt venit de doar 2-3 zile și era foarte greu să schimbi ceva, sau extrem de multe la echipă. Mi-am dorit enorm să încep cu o victorie, se pare că nici eu nu am fost norocos”, a precizat și omologul său, Petre Grigoraș.

Dupã patru etape din play-out, cele două echipe ocupă ultimele poziţii ale clasamentului, cele care duc în liga a doua.