Handbaliştii de la Politehnica Timişoara au pierdut cu Dinamo

Data publicării:
handbal-1

După înfrângerea în faţa Reşiţei, de etapa trecută, handbaliştii timişoreni au sperat că se vor putea revanşa în faţa propriilor suporteri împotriva rivalei Dinamo. Calculele au fost date peste cap de un început slab de meci. La pauză, scorul a fost 16-8 pentru echipa bucureşteană.

„O victorie meritată, cred că nu s-a pus problema învingătoarei. Am condus din primul minut până în ultimul minut", ne spune Sebastian Bota, antrenorul celor de la Dinamo Bucureşti.

În a doua repriză criza s-a adâncit pentru echipa antrenată de Constantin Ştefan. Alb-roşii i-au condus pe alb-violeţi şi cu 9 goluri, cea mai mare diferenţă înregistrată pe tabela de marcaj: 22-13. Bănăţenii au reuşit să revină şi să limiteze proporţiile scorului. Meciul s-a încheiat 26-21 în favoarea oaspeţilor, iar Politehnica a ajuns la a şasea înfrângere consecutivă.

„Cert este că suntem într-o situaţie grea. Nu ne găsim cadenţa. Sunt jucători care încă nu se ridică la pretenţiile mele. Trebuie să ne gândim pe viitor ce vom face pentru a construi o echipă competitivă", afirmă Constantin Ştefan, antrenorul Politehnicii Timişoara.

Înaintea ultimei etape din acest an, Politehnica Timişoara ocupă locul 8 cu 12 puncte. Următoarea partidă va avea loc în 26 ianuarie, când bănăţenii vor juca pe teren propriu împotriva Stelei.

reporter: Miodrag Hojda
operator: Mihai Pop
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri