Revelion cu operă sau rock

Data publicării:
n1300 20revelion 20cu 20opera 20sau 20rock 20261212-40621

Pentru cei mai mulţi dintre melomani tradiţie, pentru alţii experienţă nouă, Revelionul la Operă se desfăşoară pe muzica lui Johann Strauss. Maestrul Peter Oschanitzky, alături de o distribuţie excepţională, din care fac parte Cristian Rudic, Mihaela Marcu şi Octavian Vlaicu vă aşteaptă la opereta în trei acte Liliacul, începând cu ora 18. Dacă doriţi să vă petreceţi seara de 31 decembrie la operă, trebuie însă să vă grăbiţi, pentru că spectacolul din ultima zi a anului se joacă întotdeauna cu sala arhiplină.

Filarmonica Banatul nu se lasă nici ea mai prejos şi promite un program excepţional. Concertul simfonic extraordinar de anul nou începe la ora 18. Dirijorul Radu Popa, un solist surpriză, Daniel Zah, Cătălina Costim şi Doru Roman vă aşteaptă în sala Capitol. Din program nu lipsesc valsurile, polcile, muzica din filme şi o tombolă cu premii generoase. După concert se desfăşoară Balul mascat al Filarmonicii, aşa că aveţi posibilitatea de a a petrece Revelionul în Foaierul Filarmonicii.

Dacă doriţi să petreceţi Revelionul în aer liber, Piaţa Victoriei vă aşteaptă cu o serie de evenimente organizate de Primăria Timişoara. Pentru a decide cu cine vor să treacă timişorenii în noul an dintre cântăreţii sau trupele cunoscute, autorităţile au făcut un sondaj de opinie, în urma căruia votul masiv a fost pentru Cargo. Prin urmare, Cargo va fi principala trupă care va cânta în Piaţa Victoriei în noaptea dintre ani. De la ora 21, în centrul oraşului se va auzi muzica ambientală, de la 22.30, va cânta trupa Narcotic Sound, iar de la ora 23, trupa Cargo. La ora 24, cerul se va lumina sub artificiile pe care sunt invitaţi să le urmărească toţi timişorenii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri