Se consideră nedreptățiți de arbitraj

Data publicării:
reactii dupa egal

Cu Toni Conceicao pe bancă, ardelenii au în acest an 3 victorii şi 2 egaluri în campionat. Reuşita din minutul 94 nu a fost întâmplătoare.

„Am vorbit cu secundul Baltazar înainte de meci şi mi-a spus să am încredere şi să rămân pe postul meu, pentru că mingea va veni la mine şi voi înscrie. De aceea, după gol, am mers să-l îmbrăţişez”, a declarat Davide Petrucci, de la CFR Cluj.

„Eu cred că CFR este o echipă de play-off, dar am intrat în play-out, unde toate echipele au nevoie de puncte”, susține António Conceição, antrenorul celor de la CFR Cluj.

Bănăţenii se consideră nedreptăţiţi de arbitraj, după ce golul spectaculos al lui Zicu, la scorul de 2-0, a fost anulat pe motiv de ofsaid. Zicu şi-a adus aminte la finalul partidei de o altă partidă de coşmar din cariera sa.

„Am înțeles că la 2-0 am avut gol valabil la Zicu, poate că dacă marca se încheia jocul acolo”, a spus și Florin Marin, antrenorul timișorenilor.

„Din ce am înțeles, din vestiar, nu a fost fost ofsaid, dar noi ar trebui să fim foarte supărați. Mai erau 3 minute și, cu toate că acest gol a fost valabil, nu avem nicio scuză că nu am reușit să câștigăm. Eu am mai trăit la Dinamo o astfel de partidă. Eram în lotul echipei când am pierdut cu 5-4, de la 4-0, deci sunt momente în care nu poți să îți găsești cuvintele”, a precizat Ianis Zicu.

Cea mai spectaculoasă revenire din fotbalul românesc a fost reuşită de Foresta Fălticeni, pe 11 noiembrie 2000, în faţa lui Dinamo.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri