Sari la conținut

Tunurile pe arbitraj


„Nu se poate să fiu călcat în picioare, nu accept! Nu accept... pentru că a fost 11 metri la Cânu, nu a fost 11 metri la ei... uitați-vă la prima fază, din prima repriză când portarul a scăpat mingea din mână nejenat... uitați-vă la gol primul lor gol...”, a spus, la final, Ionuț Popa, antrenorul gazdelor.

„Primul lor gol a fost marcat dintr-un offside nu mare... exagerat de mare la acest nivel, iar golul doi dintr-un penalty, care după părerea mea nu se dă la acest nivel, pentru că nu a avut nicio treabă cu mingea”, a completat și Robert Elek.

„Am înțeles că ce e sub 2 metri nu se fluieră, e o nouă regulă în fotbalul românesc... ce e sub 2 metri să nu se fluiere offside...”, a precizat, ironic, Marius Croitoru, căpitanul timișorenilor.

Ionuț Popa cer plecarea grecului Vassaras din fruntea arbitrajului românesc

„Nici nu știu cine e președintele Comisiei de Arbitrii, dar... eu aș propune ca după o etapă două, când nu mai merge arbitrajul să aducă unul de la noi de aici, cum a fost Crăciunescu de exemplu, care i-a mușcat de vii pe arbitrii care au greșit”, a mai adăugat Popa.

Vassaras e președinte CCA din iulie 2014.