Amenințarea cu bombă de la hotelul din Iași a fost falsă. Apelantul este acum căutat de polițiști

Data actualizării: Data publicării:
Mașină de poliție.
Foto: Facebook / Poliția Română

Autoritățile din Iași au fost anunţate, sâmbătă, că la un hotel ar putea exista o bombă, conform Mediafax. Persoanele aflate în hotel au fost evacuate, iar traficul este restricţionat. Alerta a fost dată în jurul prânzului. O persoană a sunat la 112 și a anunțat că la hotelul respectiv ar putea exista o bombă.

ACTUALIZARE: În urma verificărilor făcute sâmbătă la hotel din centrul municipiului reşedinţă nu a fost descoperit niciun dispozitiv exploziv, oamenii legii fiind în căutarea celui care a făcut sesizarea la numărul de urgenţă 112.

„În urma controlului pirotehnic şi a activităţilor desfăşurate s-a constatat faptul că cele sesizate nu se confirmă. Verificările continuă pentru identificarea apelantului şi stabilirea întregii situaţii de fapt, urmând ca în funcţie de cele constatate să fie dispuse măsuri legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Ioana Bîlea.

Pirotehniștii au ajuns la fața locului, iar oamenii au fost evacuați.

Traficul este restricţionat.

„Astăzi în jurul orei 12:35 am fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că într-un hotel din municipiul Iași se află un dispozitiv explozibil. La fața locului s-au deplasat polițiști, pompieri și jandarmi, procedându-se la delimitarea zonei respective și desfășurarea activităților specifice. Polițiștii pirotehniști efectuează controlul pirotehnic pentru identificarea presupusului dispozitiv explozibil și continuă verificările pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a transmis IPJ Iași.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri