Biciclistul care a fugit după ce a accidentat o fetiţă de 2 ani în centrul Sibiului s-a predat poliţiştilor

Data publicării:
biciclist sibiu
Sursa foto: Politia Sibiu/Facebook

Tânărul biciclist care a accidentat sâmbătă seara o fetiţă de doi ani în zona pietonală din centrul istoric al municipiului Sibiu, iar apoi a fugit de la locul accidentului, s-a predat poliţiştilor după ce aceştia au publicat pe reţelele de socializare o fotografie cu el surprinsă de camerele de supraveghere video şi au cerut sprijinul cetăţenilor în vederea identificării lui, informează Agerpres.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

"Vă facem cunoscut faptul că reacţia dumneavoastră rapidă şi detaliile pe care le-aţi oferit l-au determinat pe biciclistul căutat să se prezinte la sediul Poliţiei Municipiului Sibiu. În prezent, tânărul este audiat de către poliţiştii rutieri în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii accidentului rutier. Vă mulţumim pentru întreg sprijinul acordat", au anunţat poliţiştii, în cursul nopţii trecute, pe pagina de Facebook a Poliţiei Sibiu.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri