Coadă uriașă la centrul de vaccinare de la Spitalul Universitar din Capitală. Peste 100 de oameni așteaptă de câteva ore la rând

Data actualizării: Data publicării:
Coadă uriașă la centrul de vaccinare de la Spitalul Universitar din Capitală
Coadă uriașă la centrul de vaccinare de la Spitalul Universitar din Capitală. FOTO: Captură Digi24

Peste 100 de persoane așteaptă de câteva ore la coadă la un centru de vaccinare de la spitalul Universitar din București. Oamenii au venit pentru a doua doză de vaccin.

Oamenii spun că stau în frig, de la ora 7 - 8 dimineață, la centrul de vaccinare.

Ei au venit pentru rapel.

După câteva ore, când au cerut să li se explice ce se întâmplă, li s-a spus că lipseau dozele de rapel și că a fost o problemă de aprovizionare de la depozit.

"În primă fază au băgat cam 10 persoane înăuntru, că s-a făcut scandal, că s-a stat așa de mult timp și ni s-a spus că există o pauză de 10 minute. După ce am cerut să vorbim cu cineva, ni s-a spus că nu sunt momentan doze și că trebuie să vină de la Cantacuzino.

Am înțeles că acum a venit vaccinul, așteptăm. Încă nu a fost reluat procesul de vaccinare", a spus pentru Digi24 una dintre persoanele care aștepta la rând de la ora 10.00, dar care a adăugat că atunci când a ajuns la centrul de vaccinare în fața ei erau multe persoane care erau acolo de câteva ore.

 

 

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri