Copilul din Cluj găsit în mașina tatălui era mort de două zile. O femeie care văzuse pe Facebook anunțul despre dispariție a dat alerta

Data actualizării: Data publicării:
ancheta-politia-crima-digi24
Polițiștii au aflat cine e atacatorul din Gorj, care a împușcat un bărbat din gelozie. Acum îl caută inclusiv cu elicopterul. Foto: Digi24

Mașina în care a fost găsit trupul băiatului de 8 ani din Cluj a fost găsită după un apel dat de o femeie care a recunoscut-o după anunțul de pe Facebook. Trupul micuțului se afla pe bancheta din spate a mașinii. Copilul era mort deja de două zile.

Poliția fusese sesizată în 25 iulie de mama copilului că nu a mai putut să îl contacteze după ce plecase cu tatăl lui.

Băiatul a fost găsit mort, pe bancheta din spate a mașinii părintelui, abandonată într-o comună din județ.

Principalul suspect este tatăl, care a fost găsit după câteva ore de căutări și care ar fi încercat să se sinucidă atunci când i-a văzut pe polițiști. El a fost internat în Spitalul județean din Cluj-Napoca.

Când a fost găsit de polițiștii, suspectul avea răni grave. Cel mai probabil a încercat să se sinucidă.

Copilul a fost plecat cu tatăl său în vacanță, în Ungaria, trei săptămâni. Mama, care era despărțită de tatăl băiatului, spune că a primit un telefon de la acesta în care a fost amenințată că nu-și va mai vedea fiul niciodată. Disperată, femeia a făcut plângere la poliție, iar oamenii legii au început căutările. Copilul a fost găsit în comuna Ciurila.

Teodor Popa, primarul comuna Ciurila: "O femeie, mergând spre localitatea Filea de Jos, uitându-se pe Facebook la anunțul cu copilul dispărut, a recunoscut mașina. A sunat la 112, au venit și au constatat că era mașina care era dată în urmărire."  

Trupul micuțului se afla pe bancheta din spate a mașinii. Copilul era mort deja de două zile.

Teodor Popa, primarul comuna Ciurila: "Ce am mai aflat de la polițiști e că în weekend umblase pe la Cheile Turzii tatăl cu băiatul".  

Gabriela Groza - psiholog criminalist: "Faptul că a fost înjunghiat în zona inimii, în zona pieptului, arată ca agresorul ar fi dorit o moarte rapidă și sigură. Există foarte multe situații prin care cel care trece printr-un divorț pe care nu și-l dorește nu mai vede nicio perspectivă și din păcate unul dintre soți abordează așa lucrurile și decât să fie fără familie preferă să nu mai fie deloc, nici familia și nici ei".   

Bărbatul este cercetat acum pentru omor și riscă de la 10 până la 20 de ani de închisoare.

Redactare Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri