Accident grav azi-noapte în Cluj-Napoca. Un tânăr a murit după ce s-a răsturnat cu mașina

Data actualizării: Data publicării:
accident masina cluj
Un tânăr de 28 de ani și-a pierdut viața după ce s-a răsturnat cu mașina în Cluj-Napoca. Foto: captură video ISU Cluj

Accident grav azi-noapte în Cluj-Napoca. Un tânăr de 28 de ani și-a pierdut viața după ce s-a răsturnat cu mașina. Victima a fost găsită aruncată din autoturism, iar medicii care au intervenit nu au putut face nimic pentru acesta.

Paul Olar, purtătorul de cuvânt ISU Cluj: „Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit noaptea trecută la un grav accident rutier petrecut pe strada Constantin Brâncuși din Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit în jurul orei 1:50 iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă cu medic și un echipaj de la serviciul județean de ambulanță.

Când au ajuns la fața locului, pompierii au găsit un autoturism răsturnat iar în afara acestuia se afla un tânăr de 28 de ani care, din nefericire, prezenta leziuni incompatbile cu viața. Ulterior, medicul a constatat deceseul acestuia.

În momentul în care am primit apelul de urgență, colegii mei au fost notificați despre faptul că din capota autoturismului iese fum și că sunt posibile anumite scurgeri de carburant, drept urmare pompierii au desfășurat imediat măsurile specifice de prevenire a incendiilor. Din fericire, nu a fost un incendiu la fața locului”.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri