Video Accident grav în Neamț, soldat cu 2 morți. Un TIR a agățat un pod de cale ferată, iar bucăți din acesta au căzut peste un microbuz

Data actualizării: Data publicării:
politie si ambulante la locul unui accident mortal
Doi oameni și-au pierdut viața după ce un TIR a agățat un pod de cale ferată, iar bucăți din acesta au căzut peste un microbuz. Sursa: ISU Neamț

Accident mortal petrecut în urmă cu puțin în județul Neamț. Doi oameni și-au pierdut viața după ce un TIR a agățat un pod de cale ferată, iar bucăți din acesta ar fi căzut peste un microbuz de transport de persoane. Traficul este blocat pe ambele sensuri în localitatea Tarcău.

„Două persoane sunt decedate, o persoană conştientă a fost preluată de Serviciul de Ambulanţă Judeţean, iar o persoană este inconştientă şi se acordă măsuri de resuscitare. Se lucrează pentru descarcerarea celor două persoane decedate”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Irina Popa.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu, a spus la Digi24 că 3 persoane au fost rănite.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs după ce un TIR a agăţat bucăţi dintr-un pod de cale ferată iar acestea au căzut peste microbuz.

Șoferul TIR-ului a fost identificat.

La faţa locului se află mai multe echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, SMURD şi pompierii cu modulul de descarcerare.

Poliţiştii rutieri fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri