Accident grav pe A1, soldat cu un mort și șase răniți. Mărturiile pasagerilor

Data actualizării: Data publicării:
112

Un grav accident rutier, în care a fost implicat un microbuz plin cu pasageri, a avut loc pe Autostrada Bucureşti - Piteşti. O femeie a murit şi 6 oameni au fost răniţi după ce vehiculul în care călătoreau s-a ciocnit violent cu o dubă de marfă, în timpul unei depăşiri. Traficul pe autostradă, pe sensul spre Piteşti, a fost complet blocat.

Accidentul a avut loc la kilometru 23 de pe autostrada A1. Impactul între microbuz și camion a fost atât de puternic, încât o femeie a fost prinsă între fiarele contorsionate și a murit pe loc, alte șase persoane fiind grav rănite. Trei dintre ele au fost transportate la spital cu politraumatisme. O femeie a fost intubată, iar un bărbat avea piciorul amputat.

Soțul femeii care a murit se afla și el în microbuz. În vehicul se aflau 14 pasageri, toți erau colegi de muncă. Lucrau la o firmă de curierat din București și se întorceau acasă, la Slobozia.

Șoferul microbuzului are permis de 10 ani și efectua de circa o săptămână această cursă. El spune că a încercat să evite duba, care venea de pe o bandă alăturată. Șoferul autoutilitarei susține că mergea cu cel mult 60 de km pe oră. Încă nu este clar cui aparține vina pentru acest accident.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri