Agresorul baschetbalistului Chauncey Hardy a fost condamnat definitiv la şapte ani de închisoare cu executare

Data actualizării: Data publicării:
ciocanel-8

Instanţa supremă l-a condamnat definitiv, miercuri, la şapte ani de închisoare cu executare pe Ionuţ Tănăsoaia, agresorul baschetbalistului american Chauncey Hardy - decedat după ce a fost lovit cu pumnul în faţă, în urma unei altercaţii într-un club din Giurgiu, în 2011.

Judecătorii au respins recursul făcut de Ionuţ Tănăsoaia, menţinând condamnarea dispusă anterior în cazul acestuia.

Ionuţ Tănăsoaia este în arest din 10 octombrie 2011, fiind încarcerat la Penitenciarul Giurgiu.

În 9 mai 2013, Tribunalul Giurgiu l-a condamnat pe Ionuţ Tănăsoaia, zis Gipsy-Gypsanu, la şapte ani de închisoare cu executare pentru loviri cauzatoare de moarte şi trei ani interzicerea unor drepturi.

Sentinţa a fost contestată la Curtea de Apel Bucureşti, care în 3 octombrie 2013 a respins ca nefondat apelul şi a menţinut decizia Tribunalului Giurgiu.

În 25 noiembrie 2013, Ionuţ Tănăsoaia a formulat recurs la instanţa supremă, care miercuri a dat sentinţa definitivă în această cauză.

Scandalul în urma căruia Chauncey Hardy şi-a pierdut viaţa a izbucnit în noaptea de 8 spre 9 octombrie 2011, în jurul orei 3.30, în clubul Emotione din Giurgiu, după ce baschetbalistul american, în vârstă de 23 de ani, ar fi vrut să danseze cu nişte tinere. El a fost lovit cu pumnul în bărbie de Ionuţ Adrian Tănăsoaia şi s-a izbit cu capul de pardoseala sălii de dans.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri