UPDATE: Apelul la 112 prin care un bărbat a anunțat că ar fi opt cadavre într-un camion, în Timișoara, s-a dovedit fals

Data actualizării: Data publicării:
ancheta politie, banda nu treceti_INQUAM_PHOTOS_George_Calin
Foto: InquamPhotos/George Călin

A fost alertă la Timișoara, luni seară. Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că trupurile a opt persoane s-ar afla în remorca frigorifică a unui autotren, în apropiere de municipiu, pe drumul spre Arad. Autoritățile au constatat că a fost vorba de un apel fals, iar acum este căutat cel care a înșelat autoritățile.

Actualizare 22:45. Apelul la 112 a fost fals, au informat polițiștii. Forțele de intervenție au verificat porțiunea de autostradă atât spre Arad cât și spre Remetea Mare, însă până la această oră nu găsit autotrenul descris prin apelul la 112. Echipajele de prim-ajutor au fost retrase la bază, iar în zonă au rămas polițiștii, care încearcă acum să dea de urma celui care a făcut apelul fals.


Actualizare 21:35. Potrivit surselor Digi24, bărbatul care a sunat la 112 părea să fie în stare avansată de ebrietate. Acesta a spus că într-o parcare aflată în zona aeroportului, pe autostrada A1, se afla un TIR, iar în interiorul vagonului tractat se află 7-8 persoane decedate. Informația nu se confirmă momentan, fiind efectuate verificări.


Știrea inițială:

Alerta a fost dată în jurul orei 20:20, prin numărul de urgență 112. Din primele informații de la fața locului, citate de tion.ro, se pare că în remorca frigorifică a unui autotren ce se deplasa pe drumul Timișoara-Arad, pe sensul spre Arad, ar fi mai multe trupuri neînsuflețite.

Potrivit sursei citate, ar fi vorba de opt oameni decedați.

Poliția, pompierii și echipaje de ambulanță cercetează șoseaua pentru a confirma apelul prin 112. Bărbatul care a sunat la numărul de urgență nu a precizat o locație exactă, precizând către dispeceratul 112 doar faptul că 7-8 oameni morți se află în remorca unui autotren de la marginea Autostrăzii A1, porțiunea dintre Timișoara și Arad.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri