Ce pedeapsă grea riscă românul care a lovit o stewardesă la bordul unui avion

Data actualizării: Data publicării:
incident-avion-blue-air-bucuresti-stutgart

Pasagerii agresivi riscă „ani mulți de pușcărie”, spune Valentin Duță, fost șef al securității TAROM. El făcea referire la incidentul petrecut astăzi la bordul unui avion Blue Air, când un pasager român a lovit o stewardesă.

Dacă nu reușește să dovedească că e bolnav psihic, că a fost într-o criză, riscă ani mulți de pușcărie. Legile sunt foarte aspre în astfel de situații. Nici nu trebuia să o lovească, doar să facă scandal în avion, să gesticuleze, și era bun de pușcărie”, a spus Valentin Duță la Digi24.

Cursa Blue Air de pe ruta București - Stuttgart a aterizat de urgență, vineri dimineață, la Viena, după ce un pasager român a bătut o stewardesă.

Imediat ce aeronava a aterizat în capitala Austriei, un echipaj al poliției a urcat la bord și l-a reținut pe cetățeanul român. Acesta se află acum în custodia poliției din Austria.

S-a întors la stewardesă și i-a dat un pod de palmă în piept și a căzut jos, s-a lovit și la cap. Atunci toți pasagerii am sărit pe el, cei care eram în apropiere. L-am pus pe scaun forțat și l-am înconjurat să nu se mai ridice. Nu mai era recalcitrant când a venit poliția”, a spus un pasager din avion, pentru Digi24.

Acesta a spus că însoțitoarea de zbor era șocată: „A început să plângă, era șocată, nu-i venea să creadă ce s-a întâmplat. Chiar a lovit-o puternic, de aproape. I-a fost rău, a căzut jos. A luat-o ambulanța și după am întrebat-o dacă se simte bine și a zis că da, dar că o cam doare capul, dar e totul bine.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri